Son Dakika! Çukurova Belediyesi'nde silah sesleri

Adana'da Çukurova Belediyesi'ne silahla giren bir zabıta memuru, zabıta müdürü ile zabıta komiserini öldürdü, amirini ise yaraladı. Saldırının ardından dışarı çıkıp başına silah dayayan zanlı, polis ekiplerince ikna edilerek gözaltına alındı.

F5HABER F5HABER
Son Dakika! Çukurova Belediyesi'nde silah sesleri

Adana'da Çukurova Belediyesi'ne silahla giren zabıta memuru, zabıta müdürü ile zabıta komiserini öldürüp bir amirini yaraladı.

Zabıta memuru A.A., iddiaya göre kendisine pasif görev verildiği gerekçesiyle emekli emniyet müdürü olan zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu, zabıta komiseri Habil Aykan ve zabıta amiri Kenan Özdemir'i yaraladı.

Son Dakika! Çukurova Belediyesi'nde silah sesleri - Resim : 1

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Durumu ağır olan zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile zabıta komiseri Habil Aykan kurtarılamadı.

Saldırının ardından dışarı çıkıp başına silah dayayan şüpheli A.A., polis ekiplerince ikna edilerek gözaltına alındı.

Olayla ilgili bir Cumhuriyet başsavcısı vekili ile bir savcının görevlendirildiği öğrenildi.

Son Dakika! Çukurova Belediyesi'nde silah sesleri - Resim : 2

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İLK AÇIKLAMA

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin saldırı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Çok üzgünüm onu belirtiyim kabul edilebilir bir olay değil insanlar bir toplumsal cinnet mi yaşıyor anlayabilmiş değilim. Olayı duyunca hemen geldik ama saldırganı ve yaralıları götürmüşlerdi. Bir zabıta memuru zabıta müdürünün odasına giriyor ve zabıta müdürünü öldürüyor ardından Habil isminde Zabıta komiseri vardı onu da öldürüyor. Bir de Kemal Özdemir ismindeki bir başka zabıta memurunu yaralıyor. Biz de olayın şaşkınlığını yaşıyoruz. Saldırganın eski çalışan olduğu doğru değil şu anda Mevcut belediye memuru, kendisi de zabıta memuru. Yapı kontrol de görevli.

Son Dakika! Çukurova Belediyesi'nde silah sesleri - Resim : 3



SONRAKİ HABER