için kaldı

Sevilay Yılman ünlü şarkıcıya fena patladı! "Ve "PİŞKİNLİK" Ebru Gündeş'te vücut buldu!"

Reza Zarrab'ın New York'ta lüks restorantta görüntülenmesinin ardından soluğu ABD'de alan Ebru Gündeş'e, Habertürk yazarı Sevilay Yılman'dan tepki geldi.

F5HABER F5HABER
Sevilay Yılman ünlü şarkıcıya fena patladı! "Ve "PİŞKİNLİK" Ebru Gündeş'te vücut buldu!"

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili ABD'de görülen davada itirafçı olan Reza Zarrab ve eşi Ebru Gündeş hakkında bir yazı kaleme aldı. Yılman, "Ebru Gündeş'in damar şarkılarıyla mest olan tayfadan bu yazdıklarıma bir yığın itiraz gelecek" diyerek, "O anne de hakiki bir ana olsaydı, ne kocasının biricik evladının üzerinden öyle bir kurguyla vatanına ihanet etmesine müsaade ederdi ne de edildiğinde affederdi!" ifadesini kullandı.

"Ve "PİŞKİNLİK" Ebru Gündeş'te vücut buldu!" başlıklı köşesinde yazar, hedefindeki ismi böyle eleştirdi:

"HAKİKİ BİR ANA OLSAYDI"
"İş ayyuka çıkınca tabii, olayın ilk başından beri sessizliğe bürünen, en yakınları dahil herkese; "Aldatılmış, kullanılmış ve çok fena harcanmış" görüntüsü veren Ebru Gündeş de tüm pişkinliğini ele aldı ve bu ülkenin itibarına hiç kimsenin vermediği zararı veren sahtekar kocası Zarrab'ın yanında aldı soluğu.

Şimdi biliyorum ki onun damar şarkılarıyla mest olan bir kısım tayfadan bu yazdıklarıma bir yığın itiraz gelecek. Çünkü onlara göre Ebru Gündeş bu ülkenin büyük bir sanatçısı ve kızının babası olan adamla da ilişkisini bir biçimde devam ettirmek mecburiyetinde.

Gitmişse de yani New York'a kızıyla babasını buluşturmak maksadıyla gitmiştir. Çocuk nihayetinde özlemiştir babayı… Kimse kusura bakmasın ama ben bu konuda duyar falan kasamayacağım. Çünkü bu ikiyüzlülük olur.

"KENDİSİNİ ABD'YE SATARKEN"
O baba çocuğunu, evladını çok sevseydi ya da düşünüyor olsaydı bu ülkenin aleyhine çalışmak için kendisini ABD'ye satarken o bir lokma çocuğunu da senaryonun bir parçası yapmazdı.

O anne de hakiki bir ana olsaydı, ne kocasının biricik evladının üzerinden öyle bir kurguyla vatanına ihanet etmesine müsaade ederdi ne de edildiğinde affederdi! Haksız mıyım?"

Sevilay Yılman'ın yazısının tamamı

SONRAKİ HABER