için kaldı

Ünlü oyuncu İlker Aksum ölümden döndü

Oyuncu İlker Aksum, Adana'da trafik kazası geçirdi. Aracı taklı atan Aksum, esnaf tarafından araçtan çıkarıldı. Emniyet kemeri sayesinde hayatı kurtulduğu belirtilen oyuncu, tedbir amaçlı kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi.

F5HABER F5HABER
Ünlü oyuncu İlker Aksum ölümden döndü

Oyuncu İlker Aksum, bugün saat 15.00 sıralarında Adana Havalimanı'na gitmek için otomobiliyle yola çıktı.

Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi Mithat Ünsal Bulvarı’na geldiğinde Aksum, otomobilin kontrolünü yitirdi.

Otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp takla attı. Araçta sıkışan Aksam, bölge esnafı tarafından bıçakla emniyet kemeri kesilerek çıkarıldı.

İlker Aksum, olay yerine çağrılan ambulansla kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumu iyi olan Aksum, kontrollerinin ardından taburcu edildi.

İlker Aksum’u sıkıştığı otomobilden çıkaran esnaf Mustafa Öztürk, kazayı anlattı.

Öztürk, iş yerindeyken büyük bir gürültü duyup dışarı çıktığını belirterek, "Dinamit patlamış gibi çok kötü bir sesti. En son iki takla atarken, araç ters döndü. Sonrasında koştuk, kapıyı açtım. 'Bende bir şey yok' dedi. Bıçağı alıp, kemeri kestik. Sonrasında çıkarttık. Durumu iyiydi, oturdu elini yüzünü yıkadık. Dizleri mordu, yüzünde kanamalar vardı. O şekilde çıkarttık. Ambulans geldi, binerken kendisinde bir şey olmadığını söyledi. Sağlık ekibi yine de götürmek istedi. Sağlık ekibi kontrol amaçlı hastaneye götürüldü" dedi.

EMNİYET KEMERİ KURTARDI
Öte yandan,  Aksum’u takılı olan emniyet kemerinin kurtardığı belirtildi.

Araçtan ağır yara almadan çıkarılan Aksum'un götürüldüğü Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çekilen röntgen sonuçlarında olumsuz bir duruma rastlanmadığı bildirildi.



 
 


 

 

 

SONRAKİ HABER