Ünlü anketçiden çok çarpıcı AK Parti yorumu!

Avrasya Araştırma Şirketi'nden siyasi partilerle ilgili yeni tahminler geldi. Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, Twitter'dan çarpıcı paylaşımlarda bulundu. AK Parti'den 50-60 istifanın olacağına vurgu yapan Özkiraz, "AK Parti bırakın seçim kazanmayı meclise girerse şükredecek." ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Ünlü anketçiden çok çarpıcı AK Parti yorumu!

Yerel seçimleri yüzde 98'lik başarıyla tahmin eden, tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerini ise tam isabetle bilen Avrasya Araştırma Şirketi'nden siyasi partilerle ilgili yeni tahminler geldi.

Şirket başkanı Kemal Özkiraz, Twitter hesabından bazı tahminlerde bulundu. "Düşündüğümü, röportajlarda söylediğimi şuraya da yazayım" diyerek sözlerine başlayan Özkiraz, "AK Parti bırakın seçim kazanmayı meclise girerse şükredecek. AK Parti 2020-2022 arasında mutlaka bölünecek.

Ünlü anketçiden çok çarpıcı AK Parti yorumu! - Resim : 1

"İSTİFALAR GELECEK"

20-30'lu hatta 50-60'lı istifalar olacak (2020 sonu ile 2022 arasında). Geriye sadece posası kalacak ve DSP Gibi bir anda çakılacak. MHP mi? O hep kazanır, ana muhalefet olacak. Bu günler herkese ders olacak, demokratik bir parlamenter sistem kurulacak." ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER