için kaldı

Türkiye'ye yapılan saldırıların adresi belli oldu

Türkiye'de Google'a erişim sorunun yaşanmasının ardından siber saldırı haritasını gösteren Parsecure Map'te Türkiye, bugün en fazla saldırıya uğrayan ülke olarak görüldü. Türkiye'ye en fazla ABD, Hollanda ve Rusya'dan saldırı geldiği kaydedildi.

F5HABER F5HABER
Türkiye'ye yapılan saldırıların adresi belli oldu

Bugün öğle saatlerinden beri devam eden Google'a erişim sorunun yaşanmasının ardından 'siber saldırı kaynaklandığını açıklamasının ardından gözler siber saldırı haritasını gösteren Parsecure Map'te yoğun bir saldırı altında olduğu görüldü.

ABD, RUSYA VE HOLLANDA'DAN SALDIRI

Saat 18.45 itibariyle Google'a erişim sorunu çözülürken Türkiye, Parsecure Map sitesinde en fazla saldırıya uğrayan ülke olarak görüldü. Türkiye'ye en fazla ABD, Hollanda ve Rusya'dan saldırı geldiği belirtildi.

Gün içerisinde Türkiye'ye siber saldırıların devam ettiği sıralarda ABD, Çin, Vietnam, Endonezya ve bazı diğer ülkelerden binlerce saldırı gerçekleşti.

Türkiye'ye yapılan saldırıların adresi belli oldu - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Türk Telekom ise, Google'a erişim sorunun ardından siber saldırı altında olduklarını belirtmiş ve saldırıların Türk Telekom'un DNS'lerine yönelik yapıldığını açıklamıştı.

SONRAKİ HABER