Türkiye'nin deprem haritası güncellendi

Başbakan Binali Yıldırım, AFAD'a araç teslim töreninde konuştu. Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin deprem haritasının güüncellendiğini duyurdu.

F5HABER F5HABER
Türkiye'nin deprem haritası güncellendi

Başbakan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Ülkemiz bütün milli yardımlarda milli gelirine kıyasla en fazla cömertlik gösteren ülke ünvanına sahip. AFAD, TİKA, Kızılay gibi yardım kuruluşlarımızla ulaşılamayan coğrafyalara ulaşıp yardımlarımızı götürdük, bu bizim için büyük bir gurur.Bazen ileri geri laflar ediliyor, 'Suriyelilere neden bu kadar yardım yapılıyor' diye. Biraz empati yapmak zorundayız.Bu insanlara kapımızı kapatamayız. Bu insanlar savaş bitince ülkelerine dönecek.

TÜRKİYE'NİN DEPREM HARİTASI GÜNCELLENDİ

Türkiye'nin deprem haritası güncellendi. Artık nerede büyük depremler olabilir, bunları biliyoruz.Deprem değil, tedbirsizlik öldürür. Ne yapacağını bilmiyorsanız sıkıntı var demektir.Daha önce bunun senaryosunu defalarca provasını yapmadıysanız panik olursunuz. Panik olunca da elinizde ne kadar imkan olursa olsun kullanamazsınız.

KARŞILIĞINI VERİYORUZ

Terör bakımından büyük zorluklar yaşıyoruz yıllardır devam ediyor mücadelemiz. Son iki yılda teröre karşı savunma değil taarruz yaklaşımız ile devlet otoritesi tamamen sağlanmış durumda. Bu yetmez sınırlarımızda takip sistemlerini artırıyoruz. Sınırlarımız ötesinden gelen saldırılara karşı gerekli karşılığı veriyoruz.

SONRAKİ HABER