Tüfekle vurulmuş halde bulundu

Kütahya'da ormanlık alanda hayvan otlatmaya giden adam telefonla eşini arayarak güçlükle konuşarak yardım istedi. Eşinin kalp krizi geçirdiğini düşünen ve onu aramaya çıkan kadın başarılı olamayınca jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri yaptıkları aramada adamın cansız bedenini buldu. Talihsiz adamın kasığından tüfekle vurulduğu belirlendi.

F5HABER F5HABER
Tüfekle vurulmuş halde bulundu

Akpınar köyünde yaşayan Fahri Karabulut (56), sabah saatlerinde hayvanlarını otlatmak için ormana gitti. Bir süre sonra telefonla eşini arayan Karabulut, güçlükle konuşarak yardım istedi. Kalp krizi geçirdiği düşünülen Karabulut, eşi ve oğlunun ormanlık alanda aramasına rağmen bulunamayınca jandarma ve AFAD ekiplerine haber verildi.

Tüfekle vurulmuş halde bulundu - Resim : 1

Ekiplerin, yaklaşık 3 saat süren arama çalışmaları sonucunda, Frig Yolu mevkisindeki ormanlık alanda Karabulut'un cansız bedenine ulaşıldı. Karabulut'un, yanındaki av tüfeğiyle kasığından vurularak öldüğü belirlendi.

Karabulut'un yakını olan Ferit Başölmez, gazetecilere, "Eniştem ablamı telefonla arıyor. Telefonda derin derin nefes aldığı sesleri gelmiş. Durumunu tam anlatamayınca ablam kalp krizi geçirdiğini düşünerek oğluyla birlikte aramaya çıkmışlar. Bulamayınca da jandarmaya haber vermişler." diye konuştu.

Tüfekle vurulmuş halde bulundu - Resim : 2

Karabulut'un cenazesi olay yeri incelemesinin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

SONRAKİ HABER