için kaldı

Tecavüze uğradığını söyleyip yardım istedi! İşin aslı bambaşka çıktı

Sosyal medyada ikinci Ecem Güçlük vakası. Kendisine tecavüz edildiğini ve ölüm tehditleri aldığını iddia eden Duygu isimli hesabın sahibinin, Ramazan U. adında bir erkeğe ait olduğu ortaya çıktı.

F5HABER F5HABER
Tecavüze uğradığını söyleyip yardım istedi! İşin aslı bambaşka çıktı

Ecem Güçlük adıyla açılan sahte bir hesabın sahibinin '3 yıl önce evine giderken 4 kişi tarafından tecavüze uğradığını' iddia etmesi sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü. Daha sonra bu isimde herhangi bir kadına ait herhangi bir davanın olmadığı, herhangi bir kriminal vakanın bulunmadığı tespit edilmişti. 

Bu olayın ardından benzer bir olay daha yaşandı. Ensohaber'de yer alan habere göre;

Twitter'da, Duygu isimli bir kullanıcı, iki ay önce tecavüze uğradığını ve ölümle tehdit edildiğini iddia ederek ne yapacağını bilmeyecek bir halde olduğunu ifade edip, yardım çağrısında bulundu.

Tecavüze uğradığını söyleyip yardım istedi! İşin aslı bambaşka çıktı - Resim : 1

ERKEK ÇIKTI
Ecem Güçlük olayında olduğu gibi kullanıcı hesabının sahte olduğu, hesabın da  Van'da yaşayan Ramazan U. adındaki 1999 doğumlu bir erkeğe ait olduğu ortaya çıktı.

Tecavüze uğradığını söyleyip yardım istedi! İşin aslı bambaşka çıktı - Resim : 2

İNCELEME BAŞLATILDI
Ramazan U.'nun, başka bir kadına ait fotoğrafı izinsiz bir şekilde profil resmi olarak kullanması ve halkı provoke edici ithanlarla bulunması üzerine Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı inceleme başlattı.

SONRAKİ HABER