için kaldı

Tatilciler dönüş yolunda! Yoğunluk giderek artıyor

Ramazan Bayramı tatilinin son günü TEM'in İzmit kesiminde yoğunluk görülürken, ulaşım yavaşladı

F5HABER F5HABER
Tatilciler dönüş yolunda! Yoğunluk giderek artıyor

Ramazan Bayramı tatili öncesi TEM'in Ankara yönündeki yoğunluk bayram tatilinin son günü tersine döndü. Bugün tatilcilerin dönüşe geçmesi ile birlikte TEM'in İstanbul yönünde yoğunluk oldu. Gültepe Rampaları Mevkii'nde yoğunluk nedeniyle ulaşım yavaşladı. Yoğunluğun bütün gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

D-100 İSTANBUL İSTİKAMETİNDE DE YOĞUNLUK GÖRÜLÜYOR

TEM'in yanı sıra D-100 Karayolu İstanbul istikametinde de yoğunluk görülüyor.

ÇANAKKALE'DE FERİBOT YOĞUNLUĞU

Çanakkale feribot iskelelerinde bayramın son günüyle birlikte tatilcilerin dönüş çilesi başladı. Sabah erken saatlerde kent merkezine gelenler hiç beklemeden boğazı geçebilirken, öğle saatlerinden itibaren 1 kilometreyi bulan araç kuyruğu tatilcilerin dönüş yolunu zorlaştırdı.

Tatilciler dönüş yolunda! Yoğunluk giderek artıyor - Resim : 1

BANDIRMA'DA YOĞUNLUK

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Bandırma Limanı'nda İstanbul'a dönüş yoğunluğu yaşanıyor. Dün geceden itibaren başlayan yoğunluk bugün de devam etti. İstanbul'da yaşayan ve Ramazan Bayramı tatilini Balıkesir'in ilçeleri ve Ege sahilinde geçiren tatilciler, dönüşe başladı. Dün akşamdan itibaren Bandırma'ya gelen tatilciler İDO'ya bağlı feribot ve deniz otobüsleri ile geri dönüyorlar Bandırma İDO iskelesinde gece ve gündüz uzun araç ve yolcu kuyrukları oluştu. İDO, yaşanacak yoğunluk nedeniyle 4 olan feribot sayısını 7'ye çıkartıp 6 olan deniz otobüsü seferini ise 9'a yükseltti. Dün gece saat 23.55´de feribot seferinden sonra sabah saat 10.00´da başlayan seferler, çarşamba günü gece saat 03.00´e kadar sürecek.

SONRAKİ HABER