Bayern Münih - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Beşiktaş, Bayern Münih deplasmanına konuk oluyor. İşte Siyah Beyazlılar'da maça başlaması beklenen 11 isim...

F5HABER F5HABER
Bayern Münih - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş'ta gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Alman ekibi Bayern Münih Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turda karşılaşacak Beşiktaş -Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu başladı. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi grup aşamasını geçen Beşiktaş, son 16 turu ilk maçında, 20 Şubat Salı günü Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak

MUHTEMEL İLK 11'LER

BAYERN MÜNİH: Ulreich, Kimmich-Boateng-Hummels-Alaba, Müller-Martinez(Vidal)-James Rodriguez, Robben-LewandowskiRibery

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan-Pepe-Vida-Adriano, Atiba-Medel, Quaresma-Talisca-Babel, Negredo

Bayern Münih - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? - Resim : 1
BAYERN MÜNİH SON 16'YA NASIL KALDI?


Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynadığı 6 maç sonunda 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak önemli bir başarıya imza attı ve grubunu 14 puan ile liderlikle tamamladı.

Köklü Alman temsilcisi Bayern Münih ise B Grubu'nda oynadığı son 6 karşılaşma sonucunda 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 15 puan ile grubunu Fransız ekibi PSG'nin ardından ikinci sırada bitirdi ve Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu. Çift maç usulü eleminasyon sistemine göre oyananacak olan karşılaşmalarda Beşiktaş ilk maçı rakibiyle deplasmanda oynayacak ikinci maç ise Türkiye'de Vodafone Park'ta oynanacak.

Çeyrek finale yükselen takımlar 6-7 Mart tarihlerinde rövanş karşılaşmaları sonunda belli olacak.

Bayern Münih - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? - Resim : 2MAÇ HANGİ KANALDA?

Bayern Münih Beşiktaş ilk maç, 20 Şubat 2018 Salı günü saat 22.45'te TRT 1'den şifresiz yayınlanacak. Beşiktaş Bayern Münih arasında oynanacak ikinci maç ise 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak.

Bayern Münih - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? - Resim : 3
RUMEN HAKEM

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile 20 Şubat salı günü oynayacağı maçı Romanyalı hakem Ovidiu Hategan yönetecek.

Hategan'ın yardımcılıklarını vatandaşları Octavian Șovre ve Sebastian Gheorghe yapacak.

SONRAKİ HABER