için kaldı

Sözde Şeyh Fatih Nurullah yeni ses kaydı: Belki de senin kızına piyango konmuş oğlum

Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah'ın 12 yaşındaki kızın babasıyla olan üçüncü ses kaydı çıktı. 12 yaşındaki kızın babasına 70 bin lira para teklif ededen sözde şeyhin görüşme sırasında küçük kızı telefona istemesi ise pes dedirtti.

F5HABER F5HABER
Sözde Şeyh Fatih Nurullah yeni ses kaydı: Belki de senin kızına piyango konmuş oğlum

"Uşşaki Tarikatı Lideri’ olduğu iddiasıyla kamuoyunda tanınan “Fatih Nurullah” takma adlı 58 yaşındaki Eyüp Fatih Şağban, çocuğa yönelik cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı.

Olayla ilgili ses kayıtları da çıkan Nurullah’ın istismar ettiği 12 yaşındaki kız çocuğunun babasına “Gel halledelim şu konuyu öldüreceksen sen öldür, öptüm ama öteye geçmedim, kız mehdinin eşi olacaktı vs…” dediği ortaya çıktı.

 Taciz ettiği 12 yaşındaki kızın babasını ikna etmeye çalışan Fatih Nurullah, babaya para teklif ediyor. İşte Oda TV tarafından yayınlanan 3. ses kaydındaki konuşmalardan bölümler:

*"Sen bir Ebu Bekir olamaz mısın oğlum? Ebu Bekir gibi olamaz mısın yani? Ah seni ah, ah seni ah" 

* "Bir ihtiyacın, sıkıntın, taşındın... Tamam mı? Bir hesap IBAN ver de bana bir şeyler atayım sana, oldu mu canım? Gönlünü ferah tut oğlum ya. Biz ırz, namus düşmanı mıyız? Biz 21 sene burada irşad yapmışız yani. Olmamış da bu anda mı olmuş yani? Belki de senin kızına piyango konmuş oğlum. Dur aklını başına topla. Dur bakalım, Allah kerim. Olacak bir şey yok. Dur, yaşı ufak daha. Biliyorsun, biz de büyüyelim. Hizmetlerimizi yapalım. Sırt sırta verelim oğlum. Ne var yani?"

* "Bir sıkıntın, bir şeyin oldu mu bu kapı her zaman açık. Kapıyı kaparsan, üzerine yıkılır. Açık tutarsan devamlı içinden gelir gidersin, faydalanırsın güzel kardeşim." 

*"Hani bizim üzerimize de büyü, sihir yapan böyle irademizi sıfırlayan şeyler böyle var mıdır? Yok mudur? Düşmanımız çok. Vallahi kendi hareketlerime bile... Ondan sonra, anlam veremiyorum. Ben varsa bir kusurumuz küçükten kusur büyükten af F.A. ya..." 

"70 değil, sana milyar feda olsun. Para, para... Benim neyim varsa senin, kafanı yorma ya."
Israrla küçük kızı telefona istedi

Baba F.A., eve geldiğini ve kızının olan biten her şeyi anlattığını söyledi. F.A., "Gidelim buralardan diyor" dedi.

Fatih Nurullah ise, telefona cinsel istismarda bulunduğu küçük kızı istedi. Baba ise telefonu vermeyeceğini söyledi. Nurullah, telefona küçük kızı isteyerek "Ver bir selam vereyim ya, ne olacak" dedi. Baba ise, telefonu vermeyeceğini söyledi. Nurullah, ısrarla telefona küçük kızı istedi.

İKİNCİ SES KAYDI DA DÜN ORTAYA ÇIKMIŞTI

Baba, “Sen ne yaptın benim çocuğuma” diyerek tepki gösteriyor, bunun üzerine Fatih Nurullah babaya yanına bir ip almasını söyleyip, “Arsaya gidelim sonra sen uzaklaş ben kendimi asmış olayım” diyor.

Ben senin kapında köpeklik yaptım
Konuşmada, babanın olayın ayrıntılarını öğrendiğini belirtmesinin ardından Fatih Nurullah yaptığı istismarı kabul etmek zorunda kalıyor. Baba F.A. konuşmanın başında tepkisini şöyle dile getirdi:

“Sen benim çocuğuma ne yaptın? Ben onu merak ediyorum. Ya ben senin kapına geldim, misafirine hizmet ettim. Ben senin kapında durdum ciğeri 5 para etmez Hasan ile Hüsrev'ine köpeklik yaptım, köpeklik. Çoluğumla çocuğumla onların y.. yalayacak kadar köpeklik yaptım. Bir Ramazan boyunca annem, babam, ben, A., F., E., kime hizmet ettik? 30 gün boyunca... Senin çocuğun bize 20 liralık lokumu çok gördü. Sen benim çocuğuma ne yaptın? Ben kendimden zaten geçmişim. Benim sebebim sen mi olacaksın?"

İç çamaşırını çıkardığını kabul etti

"Bana doğruca söyle Y.'ya ne yaptın" diyen babaya Nurullah "Vallahi billahi bir şey yapmadım Allahımın adıyla diyorum" diye yanıt verdi. Kızın babasının, istismarla ilgili yaşananları anlatması üzerine Nurullah, yaşananları doğruladı ve küçük kızın iç çamaşırlarını çıkardığını, vücuduna dokunduğunu kabul ederek “Hafif bir ağlama oldu. Ben bıraktım. O kadar yani" ifadelerini kullandı.

Baba bu itiraf üzerine "Tüh senin Allah belanı versin. Ulan bir de peşinde 40 bin tane adam var. Sana yakışır mı" diye tepkisini dile getirdi.

Ona nikah olarak verildiğini iddia ediyor
Fatih Nurullah ise “Bana yakışmaz da bana nikah olarak verenlere de yakışmaz" ifadelerini kullandı. Baba ise "Kim nikah olarak sana verdi çocuğu. 11 yaşındaki çocuğu. Sen bizim şeyhimizsin yetiştir diye dedi onu..." diye yanıt verdi. Nurullah, "Nefis var. Peygamberler bile bu imtihanlar geçmiş" dedi. 

SONRAKİ HABER