için kaldı

Sinan Ateş cinayetinde çember daralıyor!

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş’in silahlı saldırıya uğramasının ardından yürütülen soruşturmada tetikçinin cinayet sonrasında götürüldüğü ilk adresin belirlenmesi sonrasında Tolgahan D. ile Emre Y. tutuklandı.

F5HABER F5HABER
Sinan Ateş cinayetinde çember daralıyor!

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili soruşturmada çember daralıyor. Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi sonrasında Tolgahan D., Emre Y. ve Serdar Ö. yakalandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Tolgahan D. ve Emre Y. Ankara Adliyesi'ne getirildi. Savcılık sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza mahkemesine sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı. Serdar Ö.'nüm emniyetteki işlemleri devam ederken, soruşturma kapsamında dosyada tutuklu sayısı 17 oldu.

TETİKÇİNİN GİTTİĞİ ADRESİN TESPİT EDİLMESİ SONRASINDA TUTUKLANDILAR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından cinayete yönelik yürütülen soruşturma titizlikle devam ediyor. Başsavcılık olayın aydınlatılmasına ilişkin yaptığı çalışmada, Tolgahan D. ile Emre Y.'nin, firari tetikçiyi cinayetin ardından götürüldüğü ilk adresle bağlantılı oldukları gerekçesiyle tutuklandıkları öğrenildi.

CİNAYETLE BAĞLANTILARININ OLMADIKLARINI İDDİA ETTİLER

Adrese ilişkin tespitin ardından soruşturmayı derinleştiren savcılık, tetikçiye ulaşmak için operasyonlarına devam ederken, Tolgahan D.'nin ve Emre Y.'nin cinayetle bağlantılarının olmadığını öne sürdükleri öğrenildi.

SONRAKİ HABER