Selçuk Bayraktar'dan 'Akıncı' paylaşımı!

Bay-Kar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Akıncı TİHA ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulundu. Bayraktar, Akıncı'nın hayata geçmesinde emeği olanlara teşekkür etti.

F5HABER F5HABER
Selçuk Bayraktar'dan 'Akıncı' paylaşımı!

Bay-Kar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Akıncı Taaruz İnsansız Hava Aracı (TİHA) ile ilgili yeni bir paylaşımda bulundu. Akıncı'nın başarı ile tamamlanmasının ardından sosyal medya hesabından emeği geçenlere teşekkür eden Bayraktar, "18 yılda savunma sanayindeki değişime öncülük ederek ülkemizi en gelişmiş ülkelerden biri yapan #MilliTeknolojiHamlesi'yle havacılıkta akamete uğratılmış serüvenimizin yeniden doğuşunu sağlayan Cumhurbaşkanımıza, Devlet büyüklerimize, Aziz Milletimize şükranla..." ifadelerini kullandı.

BAYRAKTAR'DAN AKINCI İÇİN TEŞEKKÜR

Uzun uğraşlar sonrasında Türkiye'nin yeni havacılık serüvenini başlatan Akıncı TİHA'yı üretmeyi başaran Selçuk Bayraktar sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

18 yılda savunma sanayindeki değişime öncülük ederek ülkemizi en gelişmiş ülkelerden biri yapan #MilliTeknolojiHamlesi'yle havacılıkta akamete uğratılmış serüvenimizin yeniden doğuşunu sağlayan Cumhurbaşkanımıza, Devlet büyüklerimize, Aziz Milletimize şükranla...

Bayraktar, paylaşımında Akıncı'nın fotoğraflarını da kullandı.

SONRAKİ HABER