Pazar günü hava nasıl olacak?

Meteorolojiden yapılan uyarıların ardından İstanbul'un sınır komşusu olan Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kar yağışı görüldü. Peki haftanın son gününde yurt genelinde hava nasıl olacak? Yanıtı haberimizde...

F5HABER F5HABER
Pazar günü hava nasıl olacak?

Geçtiğimiz haftayı aralıklarla da olsa kar yağışları ile geçiren Trakya Bölgesi'nde kar yağışı yeniden başladı. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dün geceden bu yana yağan yağmur yerini kara bıraktı. Vatandaşlar aniden bastıran kar yağışına hazırlıksız yakalandı. Kimileri ise şemsiyelerini açarak kardan korunmaya çalıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün İstanbul için hafa sonu kar yağışı beklendiği uyarısını yapmasının ardından kar yağışı İstanbul'un komşu ilçesinde başladı.

PAZAR GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Haftanın son gününde Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu yağış alıyor. Ege'de su baskınlarına ve sele neden olan yağışlar kesiyor. Batı bölgelerde Marmara ve Ege'de çoğunlukla bulutlar olacak. Yeni haftanın ilk günü ile beraber yağış etki alanını tekrar genişletecek. Salı günü soğuk hava ile beraber yağışların Marmara'da, Ege'de ve birçok noktada tekrar karla karışık yağmur ve kara dönmesi bekleniyor. İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da da kar yağışları görülecek. Denizlerimizde rüzgar çoğunlukla orta kuvvette. Marmara'nın Karadeniz kıyıları ile Orta Akdeniz'de rüzgar kuzey yönlerden orta kuvveti biraz aşıyor, 4 kuvvetine çıkıyor.

Pazar günü hava nasıl olacak? - Resim : 1

SONRAKİ HABER