için kaldı

Odaya kapatılan Kübra, balkondan kaçarken öldü

Bursa'da ağabeyleri tarafından sevgilisiyle görüşmesin diye odaya kapatılan 16 yaşındaki Kübra Dikmeli kaçmak çarşafları birbirine bağladı ancak dengesini sağlayamayınca yere çakıldı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti

F5HABER F5HABER
Odaya kapatılan Kübra, balkondan kaçarken öldü

Bursa'da abileri tarafından erkek arkadaşıyla görüşmemesi için bir odaya kilitlenen 16 yaşındaki kız, apartmanın üçüncü kat balkonundan uçlarını birbirine bağladığı çarşaflarla kaçmaya çalışırken düşerek yaşamını yitirdi.
Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, anne ve babalası daha önce vefat ettiği için, 6 katlı bir apartmanın üçüncü katındaki dairede iki abisiyle yaşayan 16 yaşındaki Kübra Dikmeli, erkek arkadaşıyla buluşmak istedi.

İzin vermeyen abileri, Kübra'nın dışarı çıkmasını engellemek için evin kapısını kilitledi. Bunun üzerine telefonla görüştüğü erkek arkadaşına gece evden kaçacağını söyleyen genç kız, uçlarını birbirine eklediği çarşafları evin balkonundaki demirlere bağlayarak aşağı sarkıttı.
Odaya kapatılan Kübra, balkondan kaçarken öldü - Resim : 1
Çarşaflara tutunarak aşağı inmeye çalışan Kübra Dikmeli, dengesini kaybederek yere düştü.

Apartmanın önünde iki arkadaşıyla bekleyen E.B. (16) de ağır yaralanan kız arkadaşını caddenin başına kadar kucağında taşıdı. Bu sırada E.B'nin arkadaşları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede Dikmeli'nin öldüğü belirlendi.

Odaya kapatılan Kübra, balkondan kaçarken öldü - Resim : 2

Bölgeye gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Genç kızın abileriyle görüşen ekipler, E.B'yi ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü.

Genç kızın cesedi, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İnmeden önce not yazmış

Bu arada genç kızın camdan inmeye çalışmadan önce sevgilisine not yazdığı ve notta, "Tamam ben oraya kadar incem çarşafları birbirine bağlayarak şimdi düşünüyorum. O çarşafı nereye bağlayayım. Ama incem inşallah düşmem" dediği kağıt ortaya çıktı.

Odaya kapatılan Kübra, balkondan kaçarken öldü - Resim : 3

SONRAKİ HABER