için kaldı

Nusret, Şahenk'in otelini aldı

Nusr-et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe, İstanbul Maçka’da bulunan Park Hyatt otelini satın aldı. Gökçe, anlaşmaya imza attığı anların görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

F5HABER F5HABER
Nusret, Şahenk'in otelini aldı

Tuz serpme hareketiyle tüm dünyada fenomen olan işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da bulunan Park Hayatt otelini satın aldı.Günlük yaşantısını ve iş hayatını Instagram üzerinden paylaşan Nusret Gökçe, yeni otelinin imza törenini de sosyal medya hesabından paylaştı.

"HAYALİM GERÇEK OLDU"

Doğuş Holding, İstanbul Maçka'daki Park Hyatt'ı Nusret Gökçe'nin şubat ayında kurduğu Nusret Yatırım AŞ'ye devretti. Nusret otelin devri için anlaşmaya imza attığı anların görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.

Nusret paylaşımında, "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bütün dünyaya hayırlı olsun" notunu yazdı.

Rekabet Kurulu geçtiğimiz günlerde, Doğuş Holding A.Ş.'nin kontrolünde bulunan Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş. aktifinde yer alan ve ‘Park Hyatt' adı altında Hyatt International LLC tarafından işletilmekte olan gayrimenkul ve sair kısım ilavelerin ve Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş.'nin tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım A.Ş.'ye devredilmesine izin vermişti.

SONRAKİ HABER