Nevşin Mengü’ye tepki: ‘Seda Sayan tarzını yakıştıramadım’

Nevşin Mengü YouTube yayını sırasında kendisine "Kim fonlarsa ona döner" diye yazan kişiye küfürle yanıt verdi. Faruk Bildirici, Nevşin Mengü'nün üslubunu eleştirdi.

F5HABER F5HABER
Nevşin Mengü’ye tepki: ‘Seda Sayan tarzını yakıştıramadım’

Nevşin Mengü Youtube kanalında yaptığı yayın sırasında Alper Şentürk isimli bir kişinin yorum bölümüne yazdığı "Kim fonlarsa ona döner" ifadesi üzerine, "Yayından önce bakıyorum yorumlara kim ne yazıyor diye. Bu Alper Şentürk yazıp duruyor. Kim fonlarsa ona döner diyor. S…. git demek istiyorum bu Alper Şentürk'e. Yaa tabii çoluk çocuk ciddiye almamak lazım da ukala ukala yazıyor bu Nevşin diyor bi öyle, bi böyle… Kardeşim sen yayıncılığın y'sini bilmezken, sen altındaki bezi doldururken ben bu işi yapıyordum. Sen ne anlatıyorsun. Hıyara bak. Memlekette hıyar çok ama tabii hıyar olma hakkı da var" ifadelerini kullandı.

BİLDİRİCİ ELEŞTİRDİ

Gazetecilik üzerine akademik çalışmalar yapan Doç. Dr. Esra Arsan'ın "Anladığım kadarıyla 30-40 yaş arası Nevşin Mengü’yü izliyor ve beğeniyor. Lakin ben bu Seda Sayan tarzını pek yakıştıramadım" paylaşımını alıntılayarak, "Doğrusu ben de yadırgadım. İzleyicinin tutumu, söyledikleri asla onaylanamaz, hak ettiği yanıt verilmeliydi ama bu üslupla değil. Nevşin Mengü bir gazeteci olarak sinirlerine hakim olmalıydı." ifadesini kullandı.

Nevşin Mengü’ye tepki: ‘Seda Sayan tarzını yakıştıramadım’ - Resim : 1

SONRAKİ HABER