için kaldı

Muhteşem bir gülümsemenin keyfini çıkarın

Muhteşem bir gülümseme için diş yapısındaki kusurlar, lingual ortodonti tedavisi ile giderilebiliyor.

F5HABER F5HABER
Muhteşem bir gülümsemenin keyfini çıkarın

Muhteşem bir gülümseme için diş yapısındaki kusurlar, lingual ortodonti tedavisi ile giderilebiliyor.

Uzmanlar, dişlerdeki kusurları gizlemenin mümkün olduğunu belirtirken, özellikle son yıllarda giderek rağbet gören görünmeyen diş tellerinin bu radikal değişikliğin en büyük yardımcısı olduğu belirtildi. Lingual ortodonti olarak bilinen görünmeyen diş teli tedavisi ile bir yandan dişleriniz inci gibi sıra sıra dizilirken, diğer yandan diş teli tedavisinin olumsuz estetik sonuçlarından da kurtulabiliyorsunuz. Lingual Ortodonti Dr. Uzmanı Cem Caniklioğlu, düzenli günlük bakım ve biraz özenle görünmeyen diş tellerinin diş ve dudak formunun estetiği açısından en güçlü formül olduğunu söyledi. Caniklioğlu, tedavi süresince gerçekleşen doktor kontrollerinin de ağız bakımı ve sağlığı açısından çok önemli bir temizlik avantajı sağladığını belirtti.

GÜZEL BİR GÜLÜMSEME İÇİN EN BÜYÜK YARDIMCINIZ: RUJ

Dişlerin yapısı çoğu durumda dudak şeklinizi de etkiliyor. Görünmeyen diş telleri ile siz farkına bile varmadan giderek daha da güzelleşirken, süreç içinde dişlerinizdeki kusurları örtmek için makyaj uzmanları da şu önerilerde bulunuyor:

"Mat pembe: Parlatıcı kullanmamak şartıyla mat pembe ve pembe tonları ağzınızı daha temiz ve ferah gösterecektir.

Mat şeftali: Şeftali tonları, dişlerinizin daha beyaz görünmesini ve diş lekelerinizin göze batmamasını sağlayacaktır.

Mat kırmızı ruj: Kırmızı rujunuz bütün dikkatleri üzerine çekeceği için dişlerinizdeki leke ve bozukluklar kimsenin dikkatini çekmeyecektir."


(İHA)

SONRAKİ HABER