için kaldı

MHP lideri Bahçeli sosyal medya hesaplarını kapatıyor...

Devlet Bahçeli, sosyal medyaya engelleme ve kapatma düzenlemesine Twitter'dan son mesajını paylaşarak destek verdi. Bahçeli, "Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkânsız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir." ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
MHP lideri Bahçeli sosyal medya hesaplarını kapatıyor...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyaya engelleme ve kapatma düzenlemesine Twitter'dan son mesajını paylaşarak destek verdi.

Bahçeli'nin attığı tweetler şu şekilde:

"Bugün sizlerle son Twitter mesajlarımı paylaşacağım.

Bilgiye en kısa yoldan, en doğru vasıtalarla, en objektif şekilde ulaşmak, aynı zamanda iletişim kanallarını aktif olarak kullanmak çağımızın mümeyyiz ve müessir bir özelliğidir. Teorik olarak sosyal medyadan beklenen de bu ihtiyaca cevap vermesidir.

Ancak sosyal medya dipsiz bir kuyuya, izan ve insaf tanımayan mayınlı bir platforma dönüşmüştür. Başta Twitter, Facebook olmak üzere sosyal medya iftira sahnesi, ihanet ve isnat mecrası olmuş çıkmıştır. Sosyal medya taşınması imkânsız ağır bir güvenlik sorunu haline gelmiştir.

İtibar suikastlarının kurgu mekânı, insan onurunu ayağa düşüren, akla ve hayale sığmayan fitne ve dedikoduların sığınak ve barınağı olan sosyal medya geleceğimiz, milli ve manevi gerçeklerimiz açısından vahim bir tehdit ortamını kökleştirmiştir."

MHP lideri Bahçeli sosyal medya hesaplarını kapatıyor... - Resim : 1

SONRAKİ HABER