için kaldı

Malatya Pütürge'de 4,6 ve 4,2 büyüklüğünde deprem

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması yapıldı. Malatya'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pütürge ilçesi olan depremin derinliği 15 kilometre olarak açıklandı. Aynı bölgede saat 15.39'da 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

F5HABER F5HABER
Malatya Pütürge'de 4,6 ve 4,2 büyüklüğünde deprem

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 13.44'te Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Depremin 15,09 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA

AFAD verilerine göre aynı bölgede 15.39'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. 

VALİ BARUŞ'TAN AÇIKLAMA

Malatya Valisi Aydın Baruş, Pütürge merkezli yaşanan depremin kent genelinde hissedildiğini söyledi.

Malatyalılara geçmiş olsun dileklerini ileten Baruş, "Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk haberi almadık. Jandarma ve AFAD ekipleri mahallelerle iletişim kuruyor. Şu ana kadar yansıyan olumsuzluk yok. Çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Deprem nedeniyle kentte bazı vatandaşlar ev ve iş yerlerinden sokaklara çıktı.

AFAD: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Açıklamada, "Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 13.44'te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

''10 SANİYE SÜRDÜ''

AA Muhabiri Volkan Kaşık ise açıklamasında 'Saat 13,44'te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şu an herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor. Ekiplerin incelemesi sürüyor. Şu an araştırılıyor. Deprem dolayısıyla insanlarda panik oluştu, şu an için olumsuz bir durum görünmüyor. Yaklaşık 10 saniye kadar sürdü, ekiplerin incelemesi sürüyor. Biz de sahada görüntü almaya çalışıyoruz' dedi.

SONRAKİ HABER