KPSS ortaöğretim sınavı 2022 ne zaman ve saat kaçta? ÖSYM KPSS sınav süresi ve adaylar için önemli uyarılar...

KPSS ortaöğretim sınavı için artık son saatler. Türkiye genelinde sınava katılacak adaylar için heyecanlı maratonunun en önemli ayağı olan bu sınav için tüm hazırlıklar da tamamlandı. Adaylar sınava girmeden önce sınavın ne zaman ve saat kaçta olduğunu merak ediyor. İşte KPSS ortaöğretim sınavı hakkında merak edilen detaylar...

F5HABER F5HABER
KPSS ortaöğretim sınavı 2022 ne zaman ve saat kaçta? ÖSYM KPSS sınav süresi ve adaylar için önemli uyarılar...

KPSS ortaöğretim sınav yerlerinin belli olmasıyla beraber gözler artık KPSS ortaöğretim sınavının gerçekleştirileceği tarihe çevrildi. Devlet memuru olmak isteyen ve sınava uzun süredir hazırlanan adaylar için 2022 KPSS sınav tarihi ve sınav yeri sorgulama ekranını haberimizde sizler için bir araya getirdik. İşte, KPSS ortaöğretim sınavı ile ilgili bilinmesi gerekenler...

KPSS

KPSS ORTAÖĞRETİM GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU!

ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile KPSS Ortaöğretim sınav yerleri belli oldu. ÖSYM açıklamasında "06 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim sınavına (2022-KPSS Ortaöğretim) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, https://ais.osym.gov.tr adresinden 27 Ekim 2022 tarihinde 14.00'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebileceklerdir.

ösym

SINAVA GİRECEK ADAYLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ UYARILAR

06 Kasım 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Ortaöğretim için adaylar, 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Sınav yerel saate göre yapılacağından; adaylar, Kıbrıs/Lefkoşa için saat 09.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

SONRAKİ HABER