Kılıçkaya Barajı taştı; belediye tesisleri su altında kaldı

Sivas’ın Suşehri ilçesindeki Kılıçkaya Barajı, yağışların etkisiyle taştı. Baraj yanındaki belediye tesisleri, su altında kaldı.

Kılıçkaya Barajı taştı; belediye tesisleri su altında kaldı

İlçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Kılıçkaya Barajı, bu yıl yağışların etkisiyle tamamen dolunca taştı.

Baraj gölü kenarında bulunan ve bölge halkının hafta sonları piknik yapmak için kullandığı mesire alanı ve Suşehri Belediyesi Sosyal Tesisleri, su altında kaldı.

Belediye Sosyal Tesislerine gelen Adem Yılmaz, "Bu sene sürekli yağmur yağdı. Cumartesi günü söğüt ağaçları altında piknik yaptık, bugün orası sular altında kaldı.

Kılıçkaya Barajı’nda genç ve yaşlılar burada piknik yapıp eğleniyorlar. Bu sene kış boyu; kar ve yağmur çok yağdı. Baraj tamamen doldu" dedi.

Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası