Karı koca 4 saat arayla koronaya yenildi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde koronavirüs tedavisi gören Süleyman Eyigün ve eşi Necmiye Eyigün 4 saat arayla hayatını kaybetti. Evlerinin önünde kılınan cenaze namazını pencereden izleyen kızları, anne ve babasının cenazesinin ardından son görev olarak el sallayarak gözyaşı döktü

F5HABER F5HABER
Karı koca 4 saat arayla koronaya yenildi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde koronavirüs tedavisi gören Süleyman Eyigün (85) ve eşi Necmiye Eyigün (81) 4 saat arayla hayatını kaybetti.

Gölcük Donanma Mahallesi'nde yaşayan Süleyman Yenigün ve Necmiye Yenigün, bazı semptomların görülmesi üzerine koronavirüs testi yaptırdı. Testlerinin pozitif çıkması üzerine tedavisine başlanan çift, daha sonra durumlarının ağırlaşması nedeniyle Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Karı koca 4 saat arayla koronaya yenildi - Resim : 1

SON VEDA...

Yaklaşık 10 gün yoğun bakımda kalan çift, bu sabah saatlerinde 4 saat arayla hayatını kaybetti. Cenazeler helallik alınması ve cenaze namazlarının kılınması için evlerinin önüne getirildi. Evlerinin önünde kılınan cenaze namazını pencereden izleyen kızları Selma Eyigün, anne ve babasının ardından el sallayarak gözyaşı döktü.

Karı koca 4 saat arayla koronaya yenildi - Resim : 2

Koronavirüs tedbirleri altında kılınan cenaze namazının ardından Süleyman Eyigün ve eşi Necmiye Eyigün, 17 Ağustos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SONRAKİ HABER