Karadeniz’de bir gemiyle irtibat kesildi

Karadeniz’de fırtınalı hava etkisini sürdürüyor. Zonguldak’ta fırtına nedeniyle sığındığı limandan ayrılan Kafkametler isimli gemiyle irtibat kesildi. Geminin 12 Türk personeli bulunduğu öğrenildi. Ekiplerin, gemiyle iletişim kurma çabası sürüyor.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun. Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Karadeniz’de bir gemiyle irtibat kesildi

Zonguldak’ta fırtına nedeniyle sığındığı limandan çıktıktan sonra irtibat kesilen gemiyle iletişim kurulmaya çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, Rusya’dan İzmir Aliağa Limanı’na yük taşıyan Türk bayraklı gemi, Karadeniz bölgesinde etkili olan fırtına nedeniyle Ereğli Limanı’na sığındı.

İÇ LİMANDAN ÇIKTI, İRTİBAT KESİLDİ

Burada barınamayınca tekrar hareket eden gemiyle irtibat, iç limandan çıktıktan kısa süre sonra kesildi.

Liman yetkililerinin, Kafkametler isimli 12 Türk personeli bulunan gemiyle yeniden iletişim kurma çalışmaları sürüyor.

"GÖRSEL TEMAS SAĞLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Denizcilik Genel Müdürlüğü’nden irtibatın kesildiği gemiye ilişkin yapılan açıklamada, “Gemi ile geçen sürede temas kurma çalışmalarından bir sonuç alınamamış ve gemi personeli ile herhangi bir görüşme sağlanamamıştır. Anılan bölgeye, kötü hava şartlarından ulaşmak ya da yakından görsel temas sağlamak mümkün olmamaktadır.” denildi.

Açıklamada hava müsaitliğine göre hava ve deniz araçlarıyla arama ve kurtarma faaliyetlerine devam edileceği ifade edildi.

Karadeniz Zonguldak
Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası