için kaldı

Kandil'den kaçan terörist itiraf etti!

Terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan kadın terörist, TSK'nın yürüttüğü başarılı operasyonların, örgütte ağır bir çözülme sürecine neden olduğunu belirtti.

F5HABER F5HABER
Kandil'den kaçan terörist itiraf etti!

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, bölücü terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist, ifadesinde, PKK mensuplarıyla sözde yönetici kadrosunun çaresizliklerini gözler önüne serdi.

KORKU İKLİMİ HAKİM

Terörist ifadesinde, TSK'nın Irak'ın kuzeyine gerçekleştirdiği başarılı operasyonların etkilerini anlattı.

Kadın terörist, gökyüzüne bakmaktan bile korkar olduklarını, attıkları her adımın, yaptıkları her hareketin Türk ordusu tarafından tespit edildiğini, eskiden ağaç altlarında ve benzeri yerlerde gizlenebildiklerini, şimdi ise hareket dahi edemediklerini ve hatta sigara bile içemediklerini anlattı.

ÖRGÜTTE ÇÖZÜLME SÜRECİ

İçinde bulundukları bu durumu terör örgütünün sözde yönetici kadrosuna aktardıklarını belirten terörist, ancak onların da mağaradan çıkamadığını, bu nedenle örgüt içinde huzursuzluk, talimatlara uymama, aykırı hareket etme, gruplar içinde infazlara varan cezalandırmalar ve kavgalar yaşandığını; bunun sonucunda da firar ve çözülmenin çok arttığını ifade etti.

SONRAKİ HABER