için kaldı

Kadın makinist linçten son anda kurtarıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından metro durağında kadın makiniste bir grup tarafından yapılan saldırının güvenlik kamera görüntülerini paylaştı. Görüntülerde, durakta metrodan inen grubun kadın makiniste saldırdıkları ve güvenlik görevlisinin kadın makinisti korumaya çalışması görülüyor.

F5HABER F5HABER
Kadın makinist linçten son anda kurtarıldı

Ekrem İmamoğlu görüntülerle birlikte şu mesajı paylaştı:

"Ayasofya-i Kebir Camii çevresindeki yoğunluğun izdihama dönüşmemesi için Valilikçe alınan sefer durdurma kararını uygulayan kadın makinistimize yönelik saldırı düşündürücü ve üzücüdür. Bu olaya rağmen görevine devam eden çalışanımızı tebrik ediyorum, konunun takipçisi olacağız."

"HEMEN İNCELEME BAŞLATTIM"

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medyadan paylaştığı bir mesaj ile eşi ile birlikte saldırıya uğrayan kadın makinisti arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirtti. Olayı kınayan Yerlikaya, konuyla ilgili inceleme başlattığını da söyledi. 

"Makinist Gizem kardeşimizi eşimle birlikte telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu olayı kınıyorum. Konuyla ilgili hemen inceleme başlattım."

Kadın makinist linçten son anda kurtarıldı - Resim : 1

SONRAKİ HABER