için kaldı

İzmir'de kaçak kazı faciası: 2 ölü

İzmir'de Efes Antik Kent yakınındaki bir bölgede 5 kişi tarafından kaçak kazı yapıldı. Derin bir kuyuya kazı yaparak giren 5 kişi zehirlendi. 2 kişi kendi imkanları ile çıkarak hastaneye başvururken kuyudaki 3 kişiyi kurtarmak için ekipler seferber oldu. Kuyudan iki kişinin cansız bedeni çıkartılırken, 1 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

F5HABER F5HABER
İzmir'de kaçak kazı faciası: 2 ölü

Edinilen bilgiye göre olay saat 20.00 sıralarında Efes Antik Kenti yakınlarında bulunan Herkül Kalesi bölgesinde meydana geldi.

İddiaya göre 13 metre derinliğindeki bir kuyuya kaçak kazı yapmak için giren 5 kişiden 2'si kuyuda bulunan gaz sebebiyle zehirlendi. İsimlerinin Gürsel Kutlu ve Nazım Türkeş olduğu belirlenen yaralılar ambulansla Selçuk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen yaralılar buradan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İzmir'de kaçak kazı faciası: 2 ölü - Resim : 1

2 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
 
Öte yandan meydana gelen olayda hastaneye kaldırılan şahısların ifadesi üzerine 3 kişinin daha kuyuda olduğu belirlendi. Kayıp şahısları bulmak için bölgeye sevk edilen 110 AKS ve AFAD ekipleri, arama çalışmaları gerçekleştirdi.

Kuyudan kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişinin cansız bedeni çıkartılırken, mahsur kalan şahıslardan bir kişi yaralı olarak kurtarıldı.

SONRAKİ HABER