İstanbul'da korkutan deprem! Vali'den ilk açıklama

AFAD, saat 15:07'de merkez üssü İstanbul Kartal olan 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" dedi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.

F5HABER F5HABER
İstanbul'da korkutan deprem! Vali'den ilk açıklama

İstanbul'da merkez üssü Kartal olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "Güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. İlimize geçmiş olsun" dedi. Kandilli Rasathanesi, İstanbul'da meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.

İstanbul'da korkutan deprem! Vali'den ilk açıklama - Resim : 1

AFAD'ın verdiği bilgilere göre, 3.9 büyüklüğündeki depremin Kartal açıklarında 7 kilometre derinlikte meydana geldiği açıklandı.

KANDİLLİ RASATHANESİ 4.2 OLARAK DUYURDU

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada da Sultanbeyli merkezi depremin 4.2 büyüklüğünde olduğu ve derinliğinin de 15.1 kilometre olduğu belirtildi.

Deprem anı kamerada:

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" açıklaması yaptı.

İSMAİL ÇATAKLI'DAN DEPREM MESAJI

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı, "İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. An itibariyle olumsuz her hangi bir ihbar ulaşmadı. Geçmiş olsun" mesajını paylaştı.

SONRAKİ HABER