için kaldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan tam kapanma açıklaması: Belgeleri olmayanlara kesinlikle işlem yapılacak

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanma denetimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 19 bin 164 personelin görev alacağını söyleyen Yerlikaya, "Muafiyet belgeleri titizlikle incelenecek ve gerekli şartları taşımayanlara kesinlikle işlem yapılacaktır" dedi.

F5HABER F5HABER
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan tam kapanma açıklaması: Belgeleri olmayanlara kesinlikle işlem yapılacak

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bu akşam saat 19:00 itibarıyla başlayacak olan tam kapanmaya ilişkin, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Vali Yerlikaya, tam kapanma döneminde şehir içinde 21'i jandarma, 284'ü emniyet noktası ve şehir giriş çıkışlarında 4'ü ortak, 9'u jandarma, 17'si emniyet olmak üzere toplam 335 noktada 408 jandarma ve 2905 polisin sürekli görev alacağını söyledi.

Yerlikaya denizde de denetimlerin olacağını belirtti. 

Tam kapanmada İstanbul'da görev alacak personel sayısını da açıklayan Yerlikaya, 1783 jandarma, 17 bin 254 polis, 127 sahil güvenlik olmak üzere toplamda 19 bin 164 personelin görev başında olacaklarını belirtti. 

Yerlikaya, "Muafiyet belgeleri titizlikle incelenecek ve gerekli şartları taşımayanlara KESİNLİKLE işlem yapılacaktır" ifadelerini kullandı. 

SONRAKİ HABER