İstanbul Bahçelievler'de patlama meydana geldi

Bahçelievler Basın Sitesi'nde 14 katlı bir binanın 6. katında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre patlamanın doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilirken, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler dumandan etkilenen vatandaşlara müdahalede bulunurken, 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

F5HABER F5HABER
İstanbul Bahçelievler'de patlama meydana geldi

Olay, Bahçelievler, Basın Sitesi Sokakta bulunan 14 katlı binanın boş olan 6. katında saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dairede doğalgaz sızıntısı nedeniyle patlama oldu.

APARTMANDAKİLER PANİKLE DIŞARIYA ÇIKTI

Patlamanın ardından paniğe kapılan apartman sakinleri kendilerini dışarıya attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, patlamanın ardından çıkan yangına müdahale ederek, söndürdü.

1 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen vatandaşlara ambulansta müdahale ederken, bir kişi de hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

EVDEKİ KEDİ KURTARILDI

Öte yandan çevredeki vatandaşlar patlamanın olduğu binanın önünde toplanarak olayı seyretti. Ayrıca itfaiye ekipleri patlamanın yaşandığı daire bulunan kediyi de kurtardı.

SONRAKİ HABER