için kaldı

Hatay'dan acı haber! 2 asker şehit oldu

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde askeri TIR çırçır fabrikasının duvarına çarpması sonucu 2 asker şehit oldu.

F5HABER F5HABER
Hatay'dan acı haber! 2 asker şehit oldu

Alınan bilgiye göre, Kırıkhan-Reyhanlı kara yolunda seyir halindeki askeri TIR, kontrolden çıkarak yol kenarındaki çırçır fabrikasının duvarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yangın çıkan TIR'ın üzerine fabrika duvarının bir kısmı devrildi.

Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangını söndürürken sağlık ekipleri tırdaki 2 askerin şehit olduğunu belirledi.

Hatay'dan acı haber! 2 asker şehit oldu - Resim : 1

AFYONKARAHİSAR'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hatay’da askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan Afyonkarahisarlı Uzman Çavuş Necati Yatkak’ın baba ocağına ateş üstü.

Acı haberin gelmesi ile şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin babası Hayrettin, annesi Ummuhan Yatkak ve 6 kardeşi acılı haberi alır almaz adeta yıkıldı. Sinir krizleri geçiren aile üyelerine evin önünde hazır bekletilen 112 Acil servis ekipleri müdahale etti. Şehit haberinin ardından ilçe protokol üyeleri ile askeri erkan Yatkak ailesine taziye için geldi.

ARKADAŞININ PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Şehit Yatkak’ın geçtiğimiz haftalarda boşandığı ve 2 yaşında bir erkek çocuğu olduğu öğrenildi. Diğer yandan, şehidin bir asker arkadaşının ise şehit Yatkak’ın fotoğrafı ile sosyal medyadan ‘Yaktın bizi devrem Rabbim ailene sabır versin, vatan sağ olsun. Gidişinle bizi üzdün be gardaşım, mekanın cennet olsun’ notu ile yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı.

SONRAKİ HABER