Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Kurla, manipülasyonlarla bizi vuramazsınız"

Isparta - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurdaki manipülasyonla ilgili, "Çıkmış birileri yok kurmuş, şuymuş, buymuş. Geçin o işleri. Kurla, murla, bu manipülasyonlarla bizi vuramazsınız" dedi.



Ülke genelinde dev uygulama

Ankara - Ülke genelinde düzenlenen kumar ve tombala uygulaması sonucunda 236 iş yeri, kooperatif ve derneğe 132 bin 454 lira para cezası kesilirken, 44 işletme kapatıldı.



Sağanak yağış hayatı felç etti

Kocaeli - Kocaeli'de gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağış hayatı felç etti. Bir çok ev iş yerini su bastı.



Başkentte yürek sızlatan görüntü

Ankara - Ankara'da bir şahıs, kamyonetinin arkasına bağladığı köpeği metrelerce sürükledi. Elmadağ ilçesinde yaşanan olayda, köpeğin telef olduğu görüldü.



Sigara kaçakçılarına özel harekatlı operasyon

Erzurum - Sigara kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen 7 zanlı, özel harekat polisleri ve drone destekli operasyonda gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü tutuklandı.



Orhan Ölmez şarkılarını Filistinlilere ithaf etti

Van - Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan sanatçı Orhan Ölmez, şarkılarını Filistinlilere ithaf etti.



Bu da süt reçeli

Eskişehir - Sivrihisar ilçesine özgü olan ve ilçedeki vatandaşların vazgeçemediği lezzetlerin başında gelen süt reçeline ilgi farklı şehirlere de sıçradı.

SONRAKİ HABER