için kaldı

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Ülkemize yatırım yapan pişman olmamıştır, olmayacaktır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, ""Ülkemize inanan, güvenen yatırım yapan hiç kimse Allah'ın izniyle pişman olmamıştır olmayacaktır" dedi.

...

Medel resmen Beşitaş'ta

Beşiktaş'ın yeni transferi Gary Medel, bugün düzenlenen imza töreniyle kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

...

Kaptanı denize düşen bot korku dolu anlar yaşattı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yabancı bayraklı bir yata ait botu kullanan kaptan denize düştü. Kontrolsüz şekilde denizde dönmeye başlayan bot önce bağlı bulunduğu yata daha sonra sahildeki bir otelin iskelesine çarptı. O sırada denizde yüzen bir kişi ise bota çarpmaktan son anda kurtuldu.

...

Lunapark'ta feci kaza: 21 yaralı

Kudüs'ün kuzeyindeki Ramallah şehrinde, lunaparkta meydana gelen bir kazada çocukların bindiği bir eğlence aracının bozulması sonucu 21 çocuk yaralandı.

...

Fotoğrafçı dükkanı değil kahvehane

Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan çoğu vefat etmiş insanların resimlerinin sergilendiği kahvehane vatandaşlara nostaljik bir hava yaşatıyor.

...

Bu koyun çay tiryakisi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı canlı hayvan pazarındaki kurbanlıklar arasında bulunan çay tiryakisi bir koyun pazarın maskotu oldu. ‘Muhittin' isimli koyun, pazardaki diğer koyunlar sıcakta bol bol su içerken şekerli çayı tercih ediyor.

SONRAKİ HABER