Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Fiyatlar yarı yarıya indi, temizlik malzemeleri de ucuz satılacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gıda terörünü estirenlere belediyelerimiz vasıtasıyla Tanzim Satışlar Semt Pazarlarını kurarak Ankara ve İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz" dedi.

...

Tanzim satışı başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 noktada hizmet verecek olan üreticiden tüketiciye doğrudan sebze ve meyve satış noktalarından biri olan Bayrampaşa'da, tanzim satışları başladı. Vatandaşlar uygun fiyatlı sebze ve meyvelerden almak için sıraya girdi.

...

Milli Takım'da Lucescu dönemi bitti

A Milli Takım'da Lucescu dönemi sona erdi.Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu'ya teşekkür ederek ederek, karşılık olarak yollarını ayırdı.

....

Jandarmadan PKK'nın kış yapılanmasına ağır darbe

Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birlikleri, eksi 30 dereceye varan soğuklar ve sert kış koşullarına rağmen düzenlediği operasyonlar ile terör örgütünün kırsal alandaki kış yapılanmasını sekteye uğrattı.

...

Trafik magandalarından tekme tokat dayak kamerada

İstanbul Sancaktepe'de trafikte bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Araçtan inen şahsı öldüresiye döven şahıslar olay yerinden kaçarken, o anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

...

57 şüpheli hakkında FETÖ'den gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında Bylock kullanıcısı oldukları belirlenen 57 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

SONRAKİ HABER