için kaldı

Göreve getirilen Van Valisi'nden ilk açıklama

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na getirilen Van Valisi Mehmet Emin Bilmez "Herkesi kucaklamaya çalışacağız. Van halkının hizmetinde olacağız" dedi

F5HABER F5HABER
Göreve getirilen Van Valisi'nden ilk açıklama

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez yaptığı açıklamada, "Belediye tamamiyle mevzuat çerçevesinde yönetilecek. Herkesi kucaklamaya çalışacağız. Van halkının hizmetinde olacağız" dedi. 

Vali Bilmez yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanlığı tarafından sürdürülen terör soruşturmaları ve kavuşturmalar nedeniyle İçişleri Bakanlığı'mız, büyükşehir belediye başkanını görevden uzaklaştırdı. Bu durumda kedisine bugün sabah saatlerinden itibaren iletildi. Aynı gün İçişleri Bakanlığı'mızın talimatı ile belediyeye kayyum olarak atandım. Şu anda görevime başladım. Burada şunu belirtmek istiyorum; çalışanların aşına, ekmeğine karışmadan çalışacağız. Van Belediyesi'nin imkanlarını, Van halkına kullandıracağız. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz, herkese eşit mesafede davranacağız. Burada vatandaşımızla ve Van halkı ile birlikte el ele verip, bu kente hizmet edeceğiz" dedi. 

Göreve getirilen Van Valisi'nden ilk açıklama - Resim : 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafıyla ilgili soru üzerine Vali Bilmez, "Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafı daha önce asılıydı; ancak indirilmişti. Biz de o fotoğrafı cumhuriyetimizin kurucusu olan Atatürk'ün fotoğrafının yanına tekrardan astık" dedi.

 Göreve getirilen Van Valisi'nden ilk açıklama - Resim : 2

    

SONRAKİ HABER