için kaldı

Annesini döven babasını bıçaklayarak öldürdü

Kayseri'de, zihinsel ve davranışsal bozukluklara yol açan Huntington hastası olan Furkan Değirmenci (23), aynı hastalıkla mücadele eden babası Hamza Değirmenci'yi (52), annesini dövdüğü gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdü. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Furkan Değirmenci'nin görüntü alan gazetecilere gülümsemesi ve eşofmanındaki kan lekeleri dikkat çekti.

F5HABER F5HABER
Annesini döven babasını bıçaklayarak öldürdü

Olay, dün gece merkez Kocasinan ilçesi Serçeönü mahallesi Saray Caddesi Erciyes Siteleri'ndeki binanın 2'nci katındaki dairede meydana geldi. Eve geç gelen işçi emeklisi Hamza Değirmenci, 25 yıllık eşi Nebahat Değirmenci'den çay demlemesini istedi. İddiaya göre, olumsuz yanıt alınca sinirlenen Hamza Değirmenci, eşini saçından sürükleyip, mutfağa götürmek istedi. Bu sırada oğlu asansör tamircisi oğlu Furkan Değirmenci girdi. Baba ile oğlu arasındaki tartışma büyüdü. Furkan Değirmenci, mutfak tezgahı üzerinde duran ekmek bıçağıyla babasını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, öldürdü.

"BABAM ANNEME ŞİDDET UYGULUYORDU"

Furkan Değirmenci, daha sonra polise teslim oldu. Furkan Değirmenci'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Babam anneme sürekli şiddet uyguluyordu. Olay sırasında da öyle oldu. Annemi saçlarından sürükleyerek, döverek mutfağa götürürken, 'Yapma' diye bağırdım. Beni de tehdit ederek, üzerime yürüdü. Sonrasında kendimi kaybettim" dediği öğrenildi.

Öldürülen Hamza Değirmenci ve cinayet şüphelisi oğlu Furkan Değirmenci'nin genetik bir nörolojik hastalık olan Huntington hastası oldukları da bildirildi. Furkan Değirmenci, poliste ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecek. Hamza Değirmenci'nin cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

GAZETECİLERE GÜLÜMSEDİ

Furkan Değirmenci (23), sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Görüntü alan gazetecilere gülümseyen Furkan Değirmenci'nin eşofmanındaki kan lekeleri dikkat çekti.


SONRAKİ HABER