Evlilik hazırlığı yaptığı kadının sevgilisi olduğunu öğrenince öldürdü!

Esenyurt'ta yaşayan Nazım G., evlilik hazırlığı yaptığı 20 yaşındaki Faslı İmane Marras'ı, kendisine Suriyeli sevgilisiyle evlilik tuzağı kurup dolandırmakla suçlayıp pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

F5HABER F5HABER
Evlilik hazırlığı yaptığı kadının sevgilisi olduğunu öğrenince öldürdü!

Esenyurt Ardıçlı Mahallesinde dün akşam saatlerinde peş peşe silah sesleri yükseldi. Silah seslerinin ardından bir erkek koşarak bir apartmandan çıktı ve kayıplara karıştı. Erkeğin çıkarak kaçtığı apartmandan bir erkek daha çıkarak kaçarken, yaralı bir kadın da apartmandan çıktı ve yere yığıldı,vurulmuştu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti. Kadının 20 yaşındaki Faslı İmane Marras olduğu belirlendi. Polis, Marras'ı vuran kişinin peşine düştü.

GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İmane Marras'ı evlilik hazırlığı yaptığı Nazım G'nin vurduğunu belirledi. Nazım G, gözaltına alındı.

İddiaya göre, Nazım G., bir süredir aynı evde yaşadığı İmane Marras ile evlilik hazırlığı yapıyordu. Düğün hazırlıkları yapılırken Nazım G., Marras'ın ortak arkadaşları olan Suriyeli bir kişiyle sevgili olduğunu öğrendi. Suriyeli'yi eve çağırdı. Evde, Marras ve Suriyeli'yi düğünde takılacak altın ve paraları alıp kaçarak kendisini dolandırmaya çalışmakla suçladı. Hürriyet'ten Çetin Ayın'ın haberine göre kendisine evlilik tuzağı kurulduğunu düşünüyordu. Tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan boğuşma sırasında Nazım G., evde bulunan pompalı tüfekle Marras'a ateş açtı. Marras vuruldu. Suriyeli kaçtı. Polis Suriyeli'yi de soruşturma kapsamında gözaltına aldı.

SONRAKİ HABER