Erdoğan'dan flaş Münbiç mesajı!

Ordu'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş Münbiç mesajı.

F5HABER F5HABER
Erdoğan'dan flaş Münbiç mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları...

MÜNBİÇ'TEKİ GELİŞMELER

"Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı ile 4 bin kilometrekarenin üzerinde bir alanı güvenli hale getirmiştik. Şimdi de Münbiç'te ABD ile vardığımız anlaşmayı adım adım hayata geçiriyoruz. Bölücü terör örgütünün Münbiç sınırındaki unsurları bulundukları yerleri terk ettiler. Askerlerimiz Münbiç etrafında devriye gezmeye başladı."

DÖVİZ KURU

"Bizi döviz kuru ve kredi notu üzerinden terbiye etmeye heveslenenlere de Osmanlı tokadını sandıkta vuracağız. Sahnede şov yapmanın değil icraat yapmanın, hizmet üretmenin, ülkemize ve şehirlerimize eserler kazandırmanın peşinde koştuk."

"BU PARTİ BAŞKA ADAY MI BULAMADI"

"Bu parti başka aday mı bulamadı, bu kadar fakir fukara mıydı?İlla genel başkanlar oluyorsa senin genel başkanın niye aday olmadı" ifadesini kullandı.

"TABUTUNA ÇAKILMIŞ SON ÇİVİ OLACAK"

"24 Haziran'da Cumhur İttifakı'na verilen her oy, darbe ve kriz üreticisi eski Türkiye sisteminin tabutuna çakılmış son çivi olacaktır."

"İFŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

"Belki utanır, kendine çekidüzen verir diye Bay Muharrem'in yalanlarını, tutarsızlıklarını ifşa etmeye devam edeceğiz."

"Biz izni halktan alırız. İcazeti oralardan değil halktan aldık. Suriyeli kardeşlerimizin de geri dönüşleri tamamlanacak. CHP ne diyor 'Suriye'den bu insanları neden aldınız"

FINDIK ÜRETİCİLERİ MAĞDUR EDİLMEYECEK

"Ordu'da ruhsatlı alanlarda fındık üretimi yapan üreticilerimize destek veriyoruz. Fındık üreticilerimizin her meselesi bizim için önemlidir. Tarım Bakanlığımız başta olmak üzere bu konuyla ilgili tüm kurumlarımız fındık üretiminin daha sağlıklı hale getirilmesi konusunda çok ciddi hazırlık içinde. Siz muhalefetin esip gürlediğine bakmayın. Onlar sadece konuşur, biz ise ne söylediysek yaparız. Fındık üreticilerimizin mağdur olmasına müsaade etmeyeceğiz."

SONRAKİ HABER