için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de partililere seslendi

Denizli'de Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Almanya'daki vatandaşlarımıza hatırlatma yapıyorum. Almanya'daki seçimlerde birilerine ders vereceksiniz. Bunlar Türkiye aleyhine kampanya yürüttüler. Bunlara orada en güzel dersi vermelisiniz. Sen oyunu Türkiye'ye düşmanlık yapmayanlara ver" dedi.

F5HABER F5HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de partililere seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Denizli İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşuyor...

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

-Kılıçdaroğlu kalkmış adalet yürüyüşü yapıyor. Sen önce İzmir'deki işçilere adalet götür. Het gidi Kılıçdaroğlu sen aynaya bak aynaya.

'BİLSELER OYLAR DAHA ÇOK OLURDU'

-AK Parti teşkilatlarının yapılan hizmletleri anlatması gerekir. Zannetmeyin ki, herkes bunları biliyor. Bilseler aldığımız oylar daha çok olurdu.

-Türkiye yol ayrımındadır. Birileri israrla eski Türkiye'ye yöneltmek istiyor. Biz ise milletimizle birlikte tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz.

ALMANYA'YA TEPKİ

Son zamanlarda Almanya rahat durdu mu? Hollanda durdu mu? Hepsi Türkiye ve AK Parti aleyhinde propahanda yaptılar. Ve hayır kampanyasına destek verdiler. Benim Almanya'ya girmemi kabullenemdiler. Bakanlarımızın Almanya'ya girmesi hazmedemediler.

'SEN KİMSİN Kİ...'

Almanya'da vatandaşlarımıza hatırlatma yapıyorum. Almanya'daki seçimlerde birilerine ders vereceksiniz. Bunlar Türkiye aleyhine kampanya yürüttüler. Bunlara orada en güzel dersi vermelisiniz. Sen oyunu Türkiye'ye düşmanlık yapmayanlara ver.

Bir de Dışişleri Bakanları var. Evlere şenlik. Sen kimsin ki, Türkiye Cumhurbaşkanı ile konuşuyorsun. Kalkmış bize siyasi ders vermeye çalışıyor.

VAH ZAVALLILAR

Neymiş bize kapıları kapatacaklarmış. Buradaki kapılar bize yetiyor. Biz düşman çoğaltmanın değil azaltmanın dostları çoğaltmanın gayreti içerisindeyiz. Karşımızdakiler bize böyle yapıyorsa ne yapacağız? Biz de gereği neyse onu yaparız bu iş böyle. Bazıları bizim tarihimizin 1 asır önce başladığını sanıyor. Vah zavallılar. Bugün nereye giderseniz gidin ecdadımızın hürmetle yad edilen hatıraları ile karşılaşırsınız.

TÜRKİYE DÜŞMANLARI PUSUDA YATIYOR

Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. Hem 2019 seçimleri hem de o tarihe kadar yapmamız gerekenler ülkemizin gelecek asrını şekillendirecek öneme sahiptir. Çünkü öyle bir mücadelenin içerisinden geçiyoruz ki ne ekonomide ne güvenlik de ne uluslararası ilişkilerde hiçbir şeyi yarım bırakamayız. 15 Temmuz'da hep birlikte bir şey gördük. Ülkemizin düşmanları hem içerde hem dışarda pusuda bekliyor. en küçük bir zafiyetimizde üzerimize çullanma fırsatını Allah'ın izni ile vermeyeceğiz. Biz zayıf düşersek Türkiye de zayıf düşer. Biz çok çalışır çok üretir çok terlersek Türkiye de o derece güçlü olur.

'KİMSE RAHATSIZ OLMASIN'

Reforma önce kendimizden başlayacağız. Tüm şartlar aynı kalırsa yeni sonuçlar doğmaz. Buna ihtiyacımız var. Kimse bundan rahatsız olmasın. Biz bu partiyi kurarken zaten adalet kavramı üzerine kurduk. Sen o yürüyüşü yaptıysan AK Parti iktidarına dua et. Mitingini de yaptın. Sana bu imkanı sağlayan AK Parti iktidarıdır.

SONRAKİ HABER