Bahçeli ile Kılıçdaroğlu cenazede bir araya geldi

TBMM'de düzenlenen törenin ardından Kocatepe Camisi'ne getiilen emekli büyükelçi ve eski MHP milletvekili Deniz Bölükbaşı'nın cenazesi için MHP lideri Devlet Bahçeli ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. Cenaze törenine, birbirlerine söyledikleri sert sözlerle gündemde olan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli'nin samimi diyalogları damga vurdu. Konuşma sırasından Bahçeli'nin söylediği bir söze CHP liderinin şaşırdığı görüldü.

F5HABER F5HABER
Bahçeli ile Kılıçdaroğlu cenazede bir araya geldi

Ankara'da, tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren emekli büyükelçi ve MHP eski milletvekili Deniz Bölükbaşı için Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde (TBMM) cenaze töreni düzenlendi. Meclis'teki törenin ardından Bölükbaşı için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin diyaloğu damga vurdu.

Kronik rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir Başkent Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören emekli büyükelçi ve MHP eski milletvekili Deniz Bölükbaşı, dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Bölükbaşı için bugün TBMM'de tören düzenlendi. Törene Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve milletvekilleri katıldı.

Meclis'teki törenin ardından Bölükbaşının naaşı Kocatepe Camii'ne getirildi. Buradaki cenaze namazına CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Cenaze törenine, birbirlerine söyledikleri sert sözlerle gündemde olan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli'nin samimi diyalogları damga vurdu. Konuşma sırasından Bahçeli'nin söylediği bir söze CHP liderinin şaşırdığı görüldü.

"BAHÇELİ'YE KIRGIN DEĞİLİM AMA ŞAŞKINIM"

Kılıçdaroğlu en son katıldığı televizyon programında, "MHP Lideri Bahçeli'ye kırgın değilim ama çok şaşırdım. Geçmişte Erdoğan için benden çok daha sert söylemlerde bulundu ama bugün yüzde 10 seçim barajı nedeniyle Erdoğan'a yaklaşmak zorunda kaldı" demişti.

BÖLÜKBAŞI, CEBECİ ASRİ MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, milletvekilleri ile çok sayıda bürokrat ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Bölükbaşı'nın cenazesi ambulansa taşındı. Bölükbaşı Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verildi. Cami avlusunda ailesi taziyeleri kabul etti. Acılı aile daha sonra Bölükbaşı'nın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.

SONRAKİ HABER