için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması

Türkiye'nin en akıllı otoyolu Ankara-Niğde Otoyolu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Otoyol ile iki kent arasındaki mesafe 4 saat 14 dakikadan 2 saat 22 dakikaya düşecek. Otoyol, akıllı ulaşım sistemleri ile tek merkezden yönetilecek ve sistem ile yolda meydana gelebilecek tehlikeli durumlara karşı sürücüler uyarılacak.

F5HABER F5HABER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim tartışmalarına son noktayı koydu. Önümüzdeki ilk seçimlerin 2023 yılında olduğunu belirten Erdoğan, "3 yıllık kesintisiz hizmet yılı bulunuyor. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

"ÖNÜMÜZDE 3 YILLIK KESİNTİSİZ HİZMET YILI BULUNUYOR"

Erdoğan, 330 kilometrelik Ankara- Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde konuştu. Son dönemde gündemde olan erken seçim iddialarına değinen Erdoğan, "İnşallah aynı anlayışla bu yola devam edeceğiz. İlk seçimler 2023 yılında. 3 yıllık kesintisiz hizmet yılı bulunuyor. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize sahip çıktığımız müddetçe hiç kimse bu ülkeyi hedeflerine ulaşmaktan alı koyamaz. Dışarıdaki içerideki bozguncular birer birer deşifre oluyor. Nice tuzakla durduramadıkları Türkiye'yi rotasından çıkarmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır" ifadelerini kullandı.

"İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİNİ ZAFERE TAŞIYACAĞIZ"

Erdoğan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Türkiye'nin istiklal ve istikbal kavgası olan bu mücadeleyi ne pahasına olursa olsun zafere taşıyacağız. İstanbul'un fethinin 600. yılı 2053 ve Malazgirt Zaferinin 1000. yılı olan 2071 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri Türkiye bırakmakta kararlıyız. Kazandığımız her başarıyı bu yolda atılmış adım olarak görüyoruz"

SONRAKİ HABER