Cinayet şüphelisi Mehmet Kaplan tutuklandı

Gaziantep’te bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen olayı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli olarak gözaltına alınan Mehmet Kaplan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mehmet K.'nin poliste verdiği ilk ifadesinde, olay anını görmediğini söylediği öğrenildi. Mehmet K. tutuklandı.

F5HABER F5HABER
Cinayet şüphelisi Mehmet Kaplan tutuklandı

Olay, Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi Vehbi Dinçerler Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, 4'üncü kattaki evin balkonuna çıkan Duygu Delen (17) henüz bilinmeyen bir nedenle aşağıya düşerek hayatını kaybetti.

"OLAY ANINI GÖRMEDİM"

Olay sonrası, genç kızın Mehmet Kaplan tarafından itildiği iddiaları üzerine gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Gaziantep Adliyesi'ne getirildi. Mehmet K.'nin poliste verdiği ilk ifadesinde, olay anını görmediğini söylediği öğrenildi.

Adliyeye getirilen cinayet şüphelisi Mehmet Kaplan burada basın mensuplarının ısrarlı sorularını yanıtsız bırakması ise dikkat çekti.

Hayatını kaybeden Duygu Delen'ın cansız bedeni ise otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda tutuluyor.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" ve "çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla tutuklandı.

SONRAKİ HABER