için kaldı

Binali Yıldırım: Dünyanın her tarafından üzerimize geliyorlar!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Beldiye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Pendik'te Sanayici ve İş Adamlarıyla düzenlenen iftar yemeğinde konuştu.

F5HABER F5HABER
Binali Yıldırım: Dünyanın her tarafından üzerimize geliyorlar!

İşte Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları...

"Marmaray'ı, Avrasya Tüneli'ni, Osmangazi Köprüsü'nü, Hızlı Treni'i, yolları, trenleri, havalimanlarını yaparken hep kafamdaki düşünce halka hizmet Hak'ka hizmet olmuştur. Bundan sonra da aynı anlayış ve titizlikle milletim bana ne yetki ve görev verirse onu yapmaya gayret edeceğim. Sizler ülkemizin üreten, ülkemizin kalkınması için, refahı için akıl teri, alın teri döken insanlarsınız. Siz ürettiklerinizle ülkemizin refahının daha da artmasına vesile oluyorsunuz. İnsanlara iş, aş sağlıyorsunuz. Yaptığınız iş çok ama çok kutsaldır. Sizleri tebrik ediyorum."

"DÜNYANIN HER TARAFINDAN MAALESEF ÜZERİMİZE GELİYORLAR"

"Önümüzdeki dönemde hep birlikte gayret edeceğiz. Bu seçimler vesilesiyle gördük ki, çok dostumuz var. Dünyanın her tarafından aynen Gezi kalkışması gibi malesef üzerimize geliyorlar. Ne yaparsa yapsınlar, bu güne kadar bu millet her türlü oyunu bozmasını bilmiştir, ülkesi ve milleti için birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmiştir. Ben ülkeme ve milletime güveniyorum. Bu duygu düşüncelerle bir kez daha Ramazanınızı tebrik ediyorum. Rabbim nice Ramazanlara, bayramlara ülkemizi, milletimizi ulaştırsın diyorum."

SONRAKİ HABER