Erdoğan'dan milletvekillerine kesin talimat: Bayramda memlekete gitmek yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partili vekiller ile iftar programında konuştu. AK Partili milletvekillerine kesin talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bayramda memlekete gitmek yok, bayramı burada kutlayacağız. Milletvekillerimiz kimseden yönlendirme beklemeden İstanbul'a giderek nerede akrabası, dostu, arkadaşı, nazının geçeceği kimse varsa tek tek arayıp destek istemelidir" diye konuştu.

F5HABER F5HABER
Erdoğan'dan milletvekillerine kesin talimat: Bayramda memlekete gitmek yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partili vekiller ile iftar programında konuştu.

Konuşmasında ağırlıklı olarak İstanbul seçimlerine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekillerine kesin talimat verdi.

"Bayramı burada kutlayacağız"

Bir tarafta oy çalanlar var, bir tarafta milli iradeye sahip çıkanlar var. Bunu şimdi gerçekleştireceğiz. Üstelik bu çevrelerin hiçbiri gerçekte ne olduğunu merak bile etmiyor. Sadece bize çelme takmak için fırsat bulmuş olmanın hırsıyla saldırıyor.

Siyasette kazanmak da var, kaybetmek de. Kazanırsak İstanbul'a ve onun en önemli temsilcisi olduğu kadim medeniyetimize en güzel hizmetleri yapmanın gayreti içinde olacağız. Kaybedersek 2023'e kadar olan dönemi ülkemize ve şehirlerimize en güzel hizmetleri kazandırarak bir sonraki seçimde yeniden milletimizin gönlüne daha güçlü şekilde girmenin mücadelesini vereceğiz. Bunun için seçim tarihine kadar geçecek her günü dolu dolu değerlendireceğiz. Sizlerden, Meclis çalışmalarına ara verene kadar genel kurul günleri Ankara'da, diğer günler İstanbul'da çalışmalarınızı yürütmenizi istiyorum.

Burada özellikle İstanbul'daki karargahla irtibat halinde bunu yürütmenizin faydasını ifade etmek istiyorum çünkü tüm milletvekili arkadaşlarımın İstanbul'da karşılıkları var. İstanbul, 81 vilayetimizin temsilcisinin olduğu bir şehir. Hele hele ilk 22 sıra yoğun nüfusları olan bir demografik yapıdır. 22 vilayet bayağı yüksek."

Hemşehri dernekleriyle buluşmalar

Milletvekillerine İstanbul'daki hemşehri dernekleriyle sık sık buluşmaları gerektiğini anlatan Erdoğan, seçimi kendi lehlerine çevirmek için çok çalışacaklarını dile getirdi.

SONRAKİ HABER