BAYKAR'a atılan iftira yargıdan döndü! Tazminat şehit çocuklarına bağışlanacak

Türkiye'nin ilk milli ve özgün S/İHA'larını yapan BAYKAR Savunma ile ilgili bir yalan haber daha çürütüldü. BAYKAR, ABC Gazetesi'ne açtığı manevi tazminat davasını kazandığını duyurdu. Davadan elde edilen 40 bin lira tazminatın şehit çocuklarına eğitim bursu olarak verileceği belirtildi.

F5HABER F5HABER
BAYKAR'a atılan iftira yargıdan döndü! Tazminat şehit çocuklarına bağışlanacak

BAYKAR Savunma, ABC Gazetesi'nin yazarı Yılmaz Polat ve o dönemki yöneticisi Merdan Yanardağ'a karşı açtığı manevi tazminat davasını kazandı.

BAYKAR'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Bize atılan bir iftira daha hukuktan döndü ve yalan olduğu tescillendi!" denildi.

TAZMİNAT ŞEHİT ÇOCUKLARINA EĞİTİM BURSU OLACAK
 
Davanın karar metninin yer aldığı paylaşımda elde edilen 40 bin liralık tazminatın şehit çocuklarına eğitim bursu olarak bağışlanacağı ifade edildi.

Selçuk Bayraktar konu ile ilgili yaptığı paylaşımda "Doğru işleri her zaman karalama, yalan ve iftirayla engellemek isteyenler olacak. Kimin maşası ve nerenin piyonu olduğu belli olmayan alçaklara aldırma! Hak bildiğin yolda eğilmeden, bükülmeden dosdoğru yürümeye devam et..." ifadelerini kullandı. 

SONRAKİ HABER