için kaldı

Barış Pınarı Harekatı ile ilgili hükümetten ilk açıklama

Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamada bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Harekatımız uluslararası hukuk, BM Şartı ve BMGK'nın terörle mücadeleye ilişkin kararları gereğince icra edilmektedir" dedi. Öte yandan Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, 'Barış Planı Harekatı'yla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

F5HABER F5HABER
Barış Pınarı Harekatı ile ilgili hükümetten ilk açıklama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Barış Pınarı Harekatı'nın başlaması sonrası açıklama yaptı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Harekatımız uluslararası hukuk, BM Şartı ve BMGK'nın terörle mücadeleye ilişkin kararları gereğince icra edilmektedir" dedi.

DIŞİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA

Dışişleri Bakanlığı'ndan da Barış Pınarı Harekatıyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Dışişleri Bakanlığı, "BM Güvenlik Konseyi üyeleri Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili olarak bilgilendirilmek amacıyla Bakanlığımıza çağrılmaktadır" açıklaması yapıldı.

BAKAN ALBAYRAK: "RABBİM, MEHMETÇİĞİN YOLUNU AÇIK ETSİN"

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, 'Barış Planı Harekatı'yla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bakan Albayrak, paylaşımında Türk askerinin muzaffer olmasını dileyerek, "Tarihi boyunca kazandığı zaferlerle şanını pekiştiren Türk ordusu, bir kez daha milletinin ve devletinin bekası için seferde. Rabbim kahraman Mehmetçiğin yolunu açık etsin, ordumuzu muzaffer kılsın" ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler
Erdoğan siyasi parti liderlerine harekat ile ilgili bilgi verdi

Erdoğan'dan siyasi parti liderlerine telefon F5HABER-

SONRAKİ HABER