için kaldı

Bandırma'da feci otobüs kazası: 4 ölü 42 yaralı!

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, bir otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi öldü 42 kişi yaralandı.

F5HABER F5HABER
Bandırma'da feci otobüs kazası: 4 ölü 42 yaralı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde otobüs ile otomobil çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi öldü 42 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Adana'dan Çanakkale'ye gezi amacıyla yola çıkan yolcu otobüsü ile içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil Çanakkale-Bandırma karayolu'nun Edincik Kavşağı'nda çarpıştı. Kaza sonrası yolda adeta can pazarı yaşanırken, çok sayıda sağlık ekibi kaza yerine sevk edildi.

 Bandırma'da feci otobüs kazası: 4 ölü 42 yaralı! - Resim : 1

UMKE KURTARMA ÇALIŞMASINA KATILDI

İHA'daki habere göre Balıkesir'den Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'ne (UMKE) bağlı ekiplerin de katıldığı kurtarma çalışmalarında ambulanslarla Bandırma ve Gönen Devlet Hastaneleri'ne sevk edilen 42 yaralı tedavi altına alınırken otobüste bulunan yolculardan 3'ü olay yerinde, biri ise kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin Ahmet T., Temel G., Sümeyra G. ve Hülya S. olduğu belirtildi.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza sonrasında yaralı kurtulan ve olayın ilk şokunu atlatan vatandaşlardan bazılarının otobüsteki eşyalarını kurtarmak için çaba sarfettiği görülürken, kaza hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bandırma'da feci otobüs kazası: 4 ölü 42 yaralı! - Resim : 2

SONRAKİ HABER