Bakan Koca'dan 'YKS' paylaşımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan öğrencilere 'YKS' önerisi. Koca Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Odaklanma, dikkati belli bir süre aynı konuya yoğunlaştırma ustalığıdır. Konu dışı uyaran, odaklanma zorluğuna yol açar. Onları zihnimizden uzaklaştıralım.'' dedi.

F5HABER F5HABER
Bakan Koca'dan 'YKS' paylaşımı!

Sağlık Bakanı Koca, Twitter hesabından Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler için paylaşım yaptı. Öğrencilere tavsiye veren Koca "Konu dışı uyaran, odaklanma zorluğuna yol açar. Onları zihnimizden uzaklaştıralım. Sorudan soruya yükselen elemanımız Adrenalin, dikkatimizi toplasın. En zor sorular bile kolay gelsin." dedi. 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANACAĞI SAATLER
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nin ikinci oturumu 28 Haziran 2020 Pazar günü saat 10.15’te başlayıp 13.15’de tamamlanacak ve üçüncü oturumu 28 Haziran 2020 Pazar günü 15.45’te başlayıp 17.45’de tamamlanacak.

Sınav öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu ve bulaşma riskini azaltmak, sınavın sorunsuz bir şekilde yapılması için 09.30 ile 18.30 saatleri arasında istisnalar hariç olmak üzere 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

SONRAKİ HABER