Aşılamada yeni dönem! Pazartesi'nden itibaren tüm öğretmenler aşılanacak

Koronavirüse karşı ne zaman aşılanacağı merakla beklenen öğretmenlerle ilgili beklenen haber geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, öğretmenlerin 7 Haziran Pazartesi'nden itibaren aşılanmaya başlanacağını açıkladı.

F5HABER F5HABER
Aşılamada yeni dönem! Pazartesi'nden itibaren tüm öğretmenler aşılanacak

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir uzaktan eğitim şekilde hizmet veren öğretmenler, okulların kademeli olarak açılmasının ardından sınıflarda da eğitim vermeye başladı. Ancak sınıflarda çok sayıda öğrencinin olması nedeniyle hem bulaştırma hem de hastalık kapma açısından riskli durumda öğretmenlerin ne zaman aşılanacağı merak ediliyordu.

ÖĞRETMENLER RANDEVU ALABİLECEK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı yeni açıklamada 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren tüm öğretmenlerin aşı randevusu alabileceğini duyurdu.

"YAŞ SINIRLAMASI OLMAYACAK"

Koca, "Önümüzdeki hafta aşılama programımız için yeni bir dönem daha başlıyor. 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz aşı olabilecekler. Aşı ile bağışıklık kazanacak ve salgını gündemimizden çıkaracağız. Bu güce güvenin" dedi.

SONRAKİ HABER