için kaldı

Adana'da oturdukları evi isteyen ağabeyini öldürdü!

Adana'da, 22 yaşındaki H.A. oturdukları evin kendisine verilmesini isteyen ağabeyi 28 yaşındaki A. A.´ü çıkan kavgada tabancayla öldürdü. Gözaltına alınan H. A., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı

F5HABER F5HABER
Adana'da oturdukları evi isteyen ağabeyini öldürdü!

Adana'da olay, Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi´ndeki müstakil evin avlusunda meydana geldi. Mevsimlik tarım işçisi A. A. (28), ailesiyle birlikte oturduğu evin kendisine verilmesini istedi. Aile bunu reddedince öfkelenen H.A., balyozla evin duvarlarına vurmaya başladı.

İKİ KARDEŞ ARASINDA KAVGA ÇIKTI
DHA'da yer alan habere göre sakinleştirilen A.A, evden ayrıldı. Bir süre sonra tekrar dönen A.A., bu kez de kardeşi H. A. ile tartıştı. H. A., ağabeyine "Bizden ne istiyorsun? Oturduğumuz evi neden sana verelim? Başka bir yerde yaşayamayız" deyince kavga çıktı.

AĞABEYİNİ 4 KURŞUNLA VURDU
H. A., ailesine "Burayı boşaltacaksınız" diyerek saldıran ağabeyini, tabancayla 4 yerinden vurdu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde A. A.´ün hayatını kaybettiği belirlendi. Şüpheli H.A. ise tabancayla birlikte gözaltına alındı.

"SATMAK İÇİN EVİN TAPUSUNU İSTEDİ" İDDİASI
H.A., ağabeyinin satmak için yaşadıkları evin tapusunu istediğini, olay günü de kendisine ve ailesine saldırdığını söyledi.

KATİL ZANLISI KARDEŞ TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H. A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. A.A. ise yakınları tarafından toprağa verildi.

SONRAKİ HABER